13.7.12

#Timeliners_ads – 9 Ιουλίου 2012

Μία επιλογή από όλα όσα έφεραν τα timelines των @athensbynite και @sotomi για τις μάρκες και τις επικοινωνιακές τους ενέργειες στην Ελλάδα. Λόγια και links, κάθε Δευτέρα στο advertising.gr.
Θα είναι μια μακριά, καυτή εβδομάδα κι  άρα η στήλη δεν θα προσπαθήσει παρά να σας βοηθήσει  παρουσιάζοντάς σας μόνο δροσερές ειδήσεις και σχόλια από όλα όσα μας έφεραν τα timelines αυτής της εβδομάδας.
• Ας ξεκινήσουμε με κάτι που συνδυάζει δροσερά ποτά, Rockwave αλλά και τις ιστορίες  κάποιων από εμάς. Ψάχνοντας πάει κανείς στην Πόλη κι εμείς ανακαλύψαμε τα Cuervo Stories. Τις βρήκαμε στο κανάλι του MetropolisPress στο YouTube,αν δεν κάνουμε λάθος είναι μέχρι στιγμής 7 και πρόκειται για ιστορίες απλών, καθημερινών νέων ανθρώπων μέσα σε αυτή την πόλη που πολλές φορές είναι πολύ πιο απλόχερη από ότι της αναγνωρίζουμε. Από την σελίδα της στο Facebook η Cuervo μας προσκαλεί να στείλουμε και τη δική μας ιστορία. Εμπρός λοιπόν,  ακόμα εδώ είστε;
• Η @elenifarmaki1  διψάει, όπως και πολύς ακόμα κόσμος για έξυπνες, δροσερές διαφημίσεις και να μία που της αρέσει και που συζητείται από την προηγούμενη εβδομάδα (αν και δεν την είδαμε ακόμα στην ελληνική τηλεόραση, αλλά πλέον πρώτα στο YouTube τα βλέπουμε όλα, ε;). Πρόκειται για την διαφήμιση της μπύρας HEINEKEN με τον τίτλο THE SWITCH
• Κι αυτή η διαφήμιση της ΤΟΥΟΤΑ πολύ δροσερή κι ας μην έπαιξε ποτέ εδώ:

• Το Ελληνικό Twitter δεν μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τις διαφημίσεις αλλά με το που είδαμε τη διαφήμιση της Coca-Cola  με τα παιδάκια να τραγουδάνε το WHATEVER των OASIS θα στοιχηματίζαμε ότι θα έπαιρνε τουλάχιστον  ένα +1 (κι όχι από την γνωστή fan της μάρκας @athensbynite:p). Ε, δεν πέσαμε έξω! Απολαύστε την ολόκληρη εδώ και διαβάστε μερικά από τα σχετικά σχόλια σε αυτό το link.
• Είπαμε Coca-Cola  και θυμηθήκαμε τους Ολυμπιακούς. Αριστούργημα  το επίσημο video clip των Ολυμπιακών Αγώνων Λονδίνο 2012 που πρωτοβγήκε την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα από το επίσημο site της IOC ! To τραγούδι λέγεται SURVIVAL και το έχουν γράψει κι εκτελούν οι MUSE.
• Είστε  νέα και δροσερή και ωραία; Το MARTINI σας έχει ένα διαγωνισμό που μπορεί να αλλάξει τη μοίρα σας ή να σας εξασφαλίσει διάφορα είδη πρώτης ανάγκης όπως παπούτσια Louboutin κλπ κλπ. Φτιάξτε ένα δροσιστικό ποτό, πχ, αυτό με το cocktail σαμπάνιας και Martini που βλέπουμε στην τηλεόραση και δοκιμάστε σε αυτόν τον διαγωνισμό που βρήκαμε στη σελίδα του MARTINI στο FACEBOOK.
• Κι αν προτιμάτε μια πιο στέρεα αλλά και πάλι δροσιστική απόλαυση δοκιμάστε αυτήν την πολλά υποσχόμενη συνταγή με φράουλες από το Campari.
• Είστε άνδρας; Δροσιστείτε σε αυτήν τη φανταστική σελίδα στο Facebook
• Είστε γυναίκα; Δροσιστείτε με αυτήν τη διαφήμιση
Ελπίζουμε να περάσατε καλά, Keep Calm and… Stay Cool 
Love, Peace, Imagination, The Three Keys to Inspiration



http://timeliners.gr/2012/07/13/timeliners_ads-5/